Skip to content

CARE PERMANENTE LASERONTHARING

Nooit meer tijd verliezen, scheermesjes en scheergel gebruiken, vergeten ontharen, nooit meer snijwondjes, ingegroeide haartjes… Kies voor een gladde huid, zonder zorgen! Het EF Laser Care apparaat zorgt voor een geleidelijke en permanente ontharing van elk deel van het lichaam én gezicht. Permanente laserontharing met de EF Laser zorgt voor een haarvrij resultaat na 6 tot 8 beurten en is vrijwel pijnloos. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes doordat ook de diep gelegen haarwortels worden bereikt. Bye bye ingegroeide haren, irritaties en jeuk. Hello satin skin!

Professionele intake

We vinden het belangrijk dat je de juiste verwachtingen hebt vooraleer je aan jouw lasertraject begint. Via een intakegesprek worden al jouw vragen over laserontharing beantwoord. Je komt alles te weten over de werking, de voorbereiding, de nazorg, de contra-indicaties en de resultaten van de behandeling.

Tijdens een gratis analyse met het EF Laser Care apparaat analyseren we je huid en haartype.  Vervolgens stellen we een behandelplan op en voeren we een test uit op een kleine zone.  Zo heb je al eens een eerste ervaring met de laserbehandeling.

Wat doen we:

Waarom permanent laserontharing?

There are Brazilian reasons to get lasered! Bijna overtuigd maar toch niet helemaal? Boek nu jouw gratis testsessie!

  • Exilis Zone Behandeling
    € 100
  • Exilis Volledige Gelaatsbehandeling
    € 150