Skip to content

OVER ONS

VALERIE

In 2002 startte ik mijn eigen instituut met klassieke schoonheidsbehandelingen maar algauw verschoof het accent naar huidverbetering en anti-aging. 

Zo schoolde ik mij bij tot care skin coach.  Als skin coach bekijken we jouw levensstijl, we bekijken hoe je je huid op dit moment verzorgt. Al deze factoren beïnvloeden je huid en vergen een specifieke aanpak.
Dankzij de huidanalyse en jouw persoonlijk skin ID stellen we een verzorging voor die het meest werkzaam is voor jouw huid.

Daarnaast maken wij ook gebruik van de nieuwste technieken zoals hydrobrasie , microneedling,  fruitzuurpeelings, led therapie en de exilis facelift ( facelift zonder snijden).
Ook laserontharing is een specialisatie.
 
Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor alle klassieke gelaatsverzorgingen en behandelingen zoals ontharingen, gelnagels, manicure, pedicure, …
Eind 2022 vervoegde Bo met succes schoonheidsinstituut Valerie. 
 
Bo is net als Valerie een gepassioneerde care skin coach en zal jou met raad en daad bijstaan om aan de hand van de huidanalyse en haar persoonlijke ervaring, de noden van jouw huid en daarbij de juiste verzorging voor jouw huid te bepalen .
 
Bo schoolde zich ook om als specialiste in laserontharing en net als Valerie deelt ze de passie om mensen op een professionele wijze tot in de puntjes te verwennen!
 
Want jij bent uniek en daar houden wij van!!!

BO

Sfeer beelden instituut

TESTIMONIALS

Wat vertellen onze tevreden klanten

Zalige gelaatsverzorging achter de rug! Totally zen!
Stephanie
Recensie van onze facebookpagina
08 juli 2016
Super vriendelijk en mooie resultaten!
Kirstin
Recensie van onze facebookpagina
01 december 2014

Wij werken enkel met professionele producten en apparatuur